loading.gif
mobile-banner-bg

YEREL YÖNETİMLER GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ ..

...
13 Ekim 2012 - Cumartesi

ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞEN YEREL YÖNETİMLER GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞEN YEREL YÖNETİMLER GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

            Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, İl Başkan Yardımcımız Selim Temurci, Tülin Mazlumoğlu Kestane, İlçemizden sorumlu İl yönetim kurulu üyesi Şeref Sezgin, İl yönetim kurulu üyesi Faruk Gökkuş, Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, Edirne Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, Uzunköprü ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımı ile Kağıthane Nikah salonunda coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.

              Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Sami İlhan  " Ak Kadroların dünya lideri Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkemizin makûs tarihini değiştirme ve milletimizin hizmetkârı olma yolunda her zamankinden daha güçlü ve kararlı adımlarla ilerlediğini ve  Yerel Yönetimlerde devrim niteliğinde gelişmeler gerçekleştirdiğimizi söyleyip Kağıthane ilçesinin her zamanki gibi tüm teşkilatıyla seçime yüzde yüz hazır olduğunu söyledi. Bu bağlamda Teşkilatımızın her kadrosuna ayrı ayrı teşekkür edip konuşmasını bitirdi.

            İlçe Başkanımızın konuşmalarının ardından, belediyemizin ilçemizde yapmış olduğu yatırımlar ve hizmetlerin sunumu gerçekleşmiştir. Sunumdan sonra Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, Kağıthane’de yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Ardından söz alan Edirne Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz konuşmasında Kağıthane danışma meclisindeki katılımın ve dilek temenniler bölümünde söz alan  teşkilat mensuplarının kendileri için olağan üstü bir olay olduğunu ve bu danışma meclisinin kendilerine örnek alacaklarını söyleyip misafirperverliğimiz için teşekkür edip konuşmasını bitirdi.           

            İl Başkanımız Aziz Babuşcu'nun selamlarını ileten İl başkan Yardımcımız, Tülin Mazlumoğlu Kestane’nin konuşmasından sonra söz alan İl Başkan Yardımcımız Selim Temurci'nin selamlama konuşmasının ardından tekrar söz alan ilçe başkanımız Sami İlhan’ın kapanış konuşmasından sonra ilçe danışma meclisi toplantımız sona erdi.