loading.gif
mobile-banner-bg

OCAK ayı “Yerel Yönetimler Gündemli” Danışma Meclisimizi Gerçekleştirdik.

...
05 Ocak 2013 - Cumartesi

Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

OCAK ayı “Yerel Yönetimler Gündemli” Danışma Meclisimizi Gerçekleştirdik.

Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

“Yerel Yönetimler Gündemli” gerçekleştirilen Danışma Meclisimize İstanbul Milletvekilimiz Şirin ÜNAL, İlçemizden sorumlu İl Yönetim Kurulu üyemiz, Zekiye ÇAPAN, ve Faruk GÖKKUŞ, İlçe Başkanımız Sami İLHAN, Belediye Başkanımız Fazlı KILIÇ,  Üç kademe İlçe Yönetimimiz, Mahalle Başkanlarımız, Sandık Koordinatörlerimiz, Mahalle yönetimlerimiz, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve kapatılan HAS PARTİ eski yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

İlçe Başkanımız Sami İlhan açılış konuşmasında  04 Aralık 2013 günü itibari ile 4 yıl 3 ay 13 gündür ilçe başkanlığı görevinde olduğunu bu süreçte tüm teşkilat mensuplarımızın özverili çalışması neticesinde üye sayımızın 18.000 üyeden, 75.000 üyeye ulaştığımızı ve Teşkilatımızda çeşitli revizyonlar yaparak 45 sandık esasına göre ilave 12 yeni mahalle teşkilatının kurulduğunu söyledi.

Ayrıca bu süreçte birlik beraberlik unsurunun öne çıkarılıp, başarının uyum içinde çalışmanın sonucunda geldiğini ve bu süreçte 3 seçim yaşandığını ve bu seçimlerde Kağıthane’de tüm zamanların en yüksek oyu alındığını söyledi. Konuşmasının devamında sandık yönetim kurullarının oluşturulması ve sandık koordinatörleri atanması üye çalışmaları ve üye ziyaretlerinin nasıl olacağı hakkında teşkilatımızı bilgilendirdi.

İlçe Başkanımızın konuşmasının ardından teşkilat mensuplarımıza yerel çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla, Belediye Başkanlığımızca  hazırlanan sunumdan sonra kürsüye gelen Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ  Kağıthane’nin İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline geldiğini ve tüm bu çalışmaların ilçe yaşamını canlandırmak için yapıldığını  söyledi. Yeni yatırımları ile bir çok projenin gerçekleştirildiğini ve bundan sonrada gerçekleştirileceklerini söyleyerek konuşmasını bitirdi.

Danışma meclisimizde Kapatılan Has Parti Kağıthane İlçesi teşkilat mensuplarının partimize katılmaları programında yeni mensuplarımıza rozet  takılıp hatıra fotoğrafı çekildi.

 Toplantımızda söz alan  eski Has Parti yönetim kurulu üyesi;  Lider Parlakyıldız  dünya lideri, başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine katılmanın kendilerine onur verdiğini ve böyle bir partinin neferi olmanın gurur vesilesi olduğunu  belirtip, kendisine ve  arkadaşlarına gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.

Müzakereler bölümünde 12 teşkilat mensubumuz söz alarak dilek ve temennilerini sundular.

Danışma Meclisimiz,  İlçemizden Sorumlu  İstanbul  Milletvekilimiz Şirin ÜNAL’ın konuşmasının ardından İlçe Başkanımızın kapanış konuşmasında danışma meclisimize katılan  teşkilat mensuplarımıza ve toplantımızda söz alan arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ederek danışma meclisimiz sonlandırdı.