loading.gif
mobile-banner-bg

Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisimizi gerçekleştiridik.

...
07 Ocak 2011 - Cuma

Ocak ayı Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 07 Ocak 2011 Cuma günü Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Ocak  ayı Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 07 Ocak  Cuma günü Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirildi.
   Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanımız   partimizi ve ilçemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi 
   Ak parti Kağıthane teşkilatının her seçimde başarılı bir performans gösterdiğini söyleyip,mahallelerin  üye çalışmaları   hakkında bilgi verdi  Toplantı belediye başkanlığının  faaliyet raporlarının sunumu gerçekleşmiş olup; daha sonra İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz  Orhan Yılmaz  ''FATİH'' projesiyle ilgili bilgi vermesiyle devam etti.
  Daha sonra  Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç Belediye Çalışmaları ve Kağıthane’de yapılacak olan büyük projeler hakkında teşkilatımıza bilgi mahiyetinde konuşma yaptı.  İl Yönetim kurulu üyemiz Arzu Akalın selamlama konuşması yaptı. Müzakereler ve Dilek Temenniler gündemiyle toplantımız sona ermiştir.