loading.gif
mobile-banner-bg

KUZU;İSTANBUL’UN ALTI OYULUYOR

...
09 Mayıs 2011 - Pazartesi

Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Prof.Dr. Burhan Kuzu Kağıthane’de hukukçularla bir araya geldi.

 

KUZU;İSTANBUL’UN ALTI OYULUYOR
Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Prof.Dr. Burhan Kuzu Kağıthane’de hukukçularla bir araya geldi.
Kağıthane İlçe seçim koordinasyon merkezi tarafından organize edilen İlçe genelindeki Hukukçularla kahvaltı programında konuşan Burhan Kuzu,İstanbul’un altı oyuluyor haberiniz yok diyerek İstanbul’da gerçekleştirilen devasa yatırımlara dikkat çekti.Yerin kat kat altında yeni bir şehir oluştuğunu ifade eden Kuzu,Boğaza yapılan tüpgeçit projesiyle Asya ile Avrupanın birbirine bağlandığını anlattı.
Ak Parti’nin her alanda başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Burhan Kuzu,Ülkenin 8 yılda nereden nereye geldiğini örneklerle anlattı.Emekli memur maaşının 184 TL iken bugün 710 TL olduğunu,Çiftçinin ve Kobilerin destek kredilerinde geçmişte % 50’lerde borçlanırken bu oranın %5’ Ak Parti döneminde düşürüldüğünü,Enflasyonun %60’lardan %3.5 lara gerilediğini vurguladı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun üslubunu ve vaatlerini de eleştiren Kuzu,Kılıçdaroğlu Demirel’le aynı uçakta Isparta’dan Ankara’ya birlikte uçtuktan sonra Kılıçdaroğlunda bazı değişiklikler meydana geldiğini gözlemlediğini ifade eden Kuzu,sürekli bir şeyler vaat ediyor,nasıl gerçekleştireceksin diye sorulduğunda önceleri “kaynak benim,benim adım Kemal”diyordu.Şimdi baktı ki olmuyor şimdi bizim 8 yıldır kasaya koyduğumuz paraları kaynak gösteriyor diyerek eleştirdi.
Kılıçdaroğlu’nun işinin zor olduğunu ifade eden Kuzu “Konya-Ankara arasına “Hızlı Tren” yapacaklarını seçim beyannamesinde vaat etmiş oysaki biz o hattı çoktan hizmete açtık”dedi.Baykal’ın Kılıçdaroğlu’na ben %30 olarak bıraktım diyerek işaret verdiğini,12 Hazirandan sonra %30 altındaki oranlarda baltaların ortaya çıkacağının sinyallerinin var olduğunu o yüzden de hakarete varan üslup’la siyaset yapmaya ağırlık verdiğini sözlerine ekledi.Ayrıca Burhan Kuzu,Ergenekon yapılanması ile Demokratik düzeni devirmek isteyenlerin CHP çatısı altında Meclise girmek istemelerine bir anlam vermediğini de ifade etti.
Prof.Dr.Burhan Kuzu ile Kağıthane’de görevli olan Üzeyir İlbak gün içinde çeşitli etkinliklere katıldı.