loading.gif
mobile-banner-bg

KAĞITHANE SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTIK

...
05 Mayıs 2011 - Perşembe

12 Haziran Milletvekili seçimlerine Kağıthane’yi götürecek olan seçim koordinasyon merkezi Kağıthane Merkezde açıldı. SKM Merkezinin kurdelasını Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Ekrem Erdem,Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı,İlçe Başkanı Sami İlhan ve

 

12 Haziran Milletvekili seçimlerine Kağıthane’yi götürecek olan seçim koordinasyon merkezi Kağıthane Merkezde açıldı.
Kemerburgaz caddesi üzerindeki merkezin kurdelesini Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Ekrem Erdem,Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı,İlçe Başkanı Sami İlhan ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birlikte kesti.
Ak Parti SKM Başkanlığı’nın Cuma günkü adayları Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Ahmet Hamdi Çamlı idi.Sabah erken saatlerde Kanaat önderleriyle kahvaltı programıyla güne başlayan adaylar,Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesindeki esnafları ziyaret ederek esnaflara ve seçmenlere karanfil dağıttı.Taksi durağını da ziyaret eden Milletvekili adaylarına Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’da eşlik etti.
Akşam saatlerinde Kağıthane merkezdeki İlçe SKM Merkezine gelen adaylar coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.Açılış yapmadan önce İlçe Başkanı Sami İlhan,Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı birer selamlama konuşması yaptı.Son olarak söz alan Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem kendisinin de Kağıthane’li olarak SKM Merkezinin açılışını yapmanın gururunu yaşadığını, Ak Parti teşkilatları olarak diğer siyasi partilerinin gıpta ile izlediği çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdem,bazı siyasi partilerin çalışma formatlarını dahi taklit etmeye çalıştıklarını anlattı. Ak Parti olarak,Hükümet olarak Türkiye’ye kazandırdıkları prestij ve onurlu duruş Dünya’da Türkiye’nin itibarını artırmış dedi.Eskiden borç alan borç arayan Ülkeyken, istikrarlı ekonomi politikaları sayesinde bugün Türkiye’nin ekonomisi Dünya’nın 16. Büyük ekonomisi haline geldiğini vurgulayan Ekrem Erdem,12 Hazirandan sonraki 2023 hedefinin Dünya’nın 10 büyük ekonomisi arasına Türkiye’yi sokmaktır dedi.Ak Parti iktidarında kişi başına düşen Milli gelirin üç kat arttığını ifade eden Erdem,2002’de 3 bin 492 dolar iken 2010 yılında 10 bin dolar olmuştur, 2023’te hedefimiz 25 bin dolar yapmaktır dedi.
Konuşmaların ardından Kağıthane’yi 2023’e taşıyacak SKM merkezinin açılışına geçildi. Adaylar daha sonra Kağıthane’nin iki büyük sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti.