loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE BAŞKANIMIZ SAMİ İLHAN ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ FAZLI KILIÇ STK ZİYARETLERİNDE

...
04 Şubat 2009 - Çarşamba

İlçe Başkanımız Sami İlhan göreve geldikten sonra Kağıthanemizde bulunan Mülki Amirleri, sivil toplum kuruluşlarını, dernek ve vakıfların tamamını ziyaret ederek hükümetimizin faaliyetlerini anlattı. Partimizle alakalı öneri ve görüşlerin tartışıldığı pro

İlçe Başkanımız Sami İlhan göreve geldikten sonra Kağıthanemizde bulunan Mülki Amirleri, sivil toplum kuruluşlarını, dernek ve vakıfların tamamını ziyaret ederek hükümetimizin faaliyetlerini anlattı.

Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Sami İLHAN ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını yalnız bırakmadı.

İlk olarak Siirt KasımlıKöyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği toplantısına katılan Belediye Başkanımızı Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Sayın Faruk AKTAŞ ve Dernek Başkanı Lütfü AKTAŞ karşıladı. Siirtli hemşehrileri ile kısa bir toplantı yaptıktan sonra yine Hamidiye Mahallemizde faaliyet gösteren Sivas Suşehri Akçataş Köyü Derneği toplantısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Zamanı Hizmete Dönüştüren Belediye anlayışı içerisinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve bu çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının önemli yere sahip olduklarının altını çizdi.

Programda Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Sami İLHAN da kısa bir konuşma yaptıktan sonra, bu programa katıldıkları için Sivas Suşehri Dernek Başkanı Sayın Celal SORAN Belediye Başkanımıza ve Ak Parti İlçe Başkanımıza teşekkürlerini sundu.

Daha sonra M. Akif Ersoy Mahallesi Bahar Düğün Salonunda gerçekleştirilen Giresun Görele İli ve Karlıbel Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin programına katılan Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ burada kısa bir konuşma yaptıktan sonra dernek ziyaretleri son buldu.