loading.gif
mobile-banner-bg

İL DANIŞMA MECLİSİMİZE İLÇE OLARAK KATILIM SAĞLADIK

...
22 Eylül 2012 - Cumartesi

AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi ve Katılım Toplantımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi ve Katılım Toplantımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İl Başkanımız Aziz Babuşcu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen İl Danışma Meclisimize, MYK ve Kurucular Kurulu Üyelerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız Abdülkadir Aksu ve Ömer Çelik, TBMM AK Parti Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem, Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerecimiz Egemen Bağış, İstanbul Milletvekillerimiz, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İBB Başkanımız Kadir Topbaş, İlçe Belediye Başkanlarımız ile teşkilatımızın her kademesinden çok sayıda partilimiz katıldı.

İl Danışma Meclisi Toplantımızın açılış konuşmasını yapan İl Başkanımız Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul Teşkilatının bütün birimleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti İl Başkanımız konuşmasının başında, Genel Başkanımız ve Başbakanımızın da İl Danışma Meclisimizi onurlandırmasından dolayı ayrı bir heyecan, aramıza yeni katılacak kardeşlerimizden dolayı da ayrı bir sevinç yaşadıklarını belirterek,  “Bugün bu salondan yansıyan inanç, coşku ve heyecan, her şeyin en güzeline layık aziz milletimiz ve güzel ülkemizin geleceği adına umut, azim ve kararlılığımızı bir kere daha pekiştiriyor. Bu vesile ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımıza İstanbul teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Daha sonra konuşmayı Genel Başkan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bıraktı.

Danışma Meclisimizde AK Parti İstanbul teşkilatına seslenen Genel Başkan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına ''Sayın Numan Kurtulmuş'a ve şu anda feshedilmiş HAS Parti'de birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarına 'AK Parti'ye, AK Parti çatısı altına, yuvanıza hoş geldiniz' diyorum'' diyerek başladı.

Başbakanımız, ''Bu hareket, bu dava, kökü derinlerde olan, kökü medeniyetimizle yaşıt olan, medeniyet tarihimizdeki ruhu, ilhamı, ilkeleri, vizyonu ve bu noktada o misyonu üstlenmiş bir davadır. Biz, aslında büyük bir çınarın dallarıyız. Bu büyük çınarın, bu görkemli dava çınarının kökü aynı topraktadır, dalları da aynı gök kubbenin altındadır. Bizim, köklerimizden o tevarüs ettiğimiz gıda, köklerimizden beslendiğimiz kaynak aynıdır. Aslında bugün, işte bu salonda yaşanan bu buluşma, aynı çınarın dallarının, aynı kökten beslenen dava kollarının kucaklaşmasıdır.'' dedi.

Başbakanımızın ardından söz alan Has Parti Eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti’de ve Başbakanımızla birlikte siyaset yapmaktan büyük mutluluk duyacağını belirterek, kendilerine gösterilen sıcak ilgi için teşekkür etti.

Danışma Meclisimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye katılan Numan Kurtulmuş ve Has Parti’li yöneticilere AK Parti rozetlerini takmasının ardından sona erdi.