loading.gif
mobile-banner-bg

Eylül ayı Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 07 Eylül Cuma günü yaptık.

...
07 Eylül 2012 - Cuma

Eylül ayı Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 07 Aralık Cuma günü Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirdik.

İlçe Başkanımız Sami İlhan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma meclisine, İstanbul Milletvekilimiz ve Anayasa Komisyonu Başkanımız Burhan Kuzu, İlçe Sorumlu Milletvekilimiz  Prof. Dr. Sevim Savaşer Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcımız ve Teşkilatlanma Başkanımız Halis Dalkılıç,  Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Tekbıyık ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanımız Şaban Demirel ve yönetimi, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri katıldı.
   Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanımız Sami İlhan son günlerde ülke gündemini değerlendirdi.
   Ak parti Kağıthane teşkilatının her seçimde başarılı bir performans gösterdiğini söyleyen ilhan üye çalışmaları ile ilgili seçmen sayısının % 3'ünü üye yapan her mahalleye bilgisayar hediye edeceklerini söyledi.
   Toplantı ana  kademe,kadın kolları ve gençlik kollarının faaliyet raporlarının sunumları,
  Daha sonra İl Başkan Yardımcımız Halis Dalkılıç, Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, İlçe Sorumlu Milletvekilimiz  Prof. Dr. Sevim Savaşer, İstanbul Milletvekilimiz ve Anayasa Komisyonu Başkanımız Burhan Kuzu selamlama konuşması yaptılar. Danışma Meclisimizde, üye çalışmalarında 1. Olan Şirintepe mahallemize, 2. Olan Yahya kemal mahallemize, 3. Olan Yeşilce mahallemize ilçemiz tarafından birer adet Lap Top bilgisayar hediye edilmiştir. Ayrıca  4. Olan Seyrantepe ve 5. Olan Talatpaşa mahallelerimizede birer adet dijital fotoğraf makinesi hediye edildi.

Müzakereler ve Dilek Temenniler gündemiyle toplantımız sona ermiştir.