loading.gif
mobile-banner-bg

Danışma Meclisimiz

...
14 Ekim 2016 - Cuma

Danışma Meclisimiz Teşkilatımızın Yoğun Katılımı ile Gerçekleşti..

İlçe Danışma Meclisimizi yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik.
İl Başkanımız Sn Selim Temurci Bey , Milletvekillerimiz Sn Av. Fatma Benli Hanım, Sn. Ekrem Erdem Bey, Belediye Başkanımız Sn Fazlı Kılıç Bey, Kurucu İlçe Başkanımız Sn Selami Uzun Bey ve teşkilatımızın değerli mensuplarının katılımlarıyla danışma meclisimizi gerçekleştirdik.

İl Başkanımız Sn Selim Temurci Bey , 15 Temmuz sonrası gerçekleştirdiğimiz ilk Danışma Meclisinde bizleri katılımlarıyla onurlandırdı.

Sayın Temurci ;15 Temmuzda Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sokağa akın eden MİLLETİMİZ'in üstün iradesi sayesinde başarısız sonuçlanan darbe girişiminde, şehitlerimizin ve gazilerimizin döktüğü her damla kanın teşkilatlarımızın üstünde büyük bir sorumluluk oluşturduğunu belirterek , daha fazla çalışmamız için bizleri motive ve  teşvik etti.

15 Temmuzu daha yakından anlamak için son 150 yıla dikkat çeken Sayın Temurci ,yakın tarihimizde meydana gelen dış mikrahlı darbe ve darbe teşebbüslerini daha iyi analiz etmemiz için bizleri bilgilendirdi.

Katılımlarından dolayı İl Başkanımıza , Milletvekillerimize , Belediye Başkanımıza ve değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz.