loading.gif
mobile-banner-bg

ÇEVREMİZE DUYARLI OLALIM

...
07 Nisan 2011 - Perşembe

ÇEVREMİZE DUYARLI OLALIM Kağıthane Belediyesi’nin Kadınlara yönelik istişare toplantılarının 11 incisi , Kağıthane’nin Harmantepe Mahallesi Harmantepe Konferans Salonunda yapıldı

 

ÇEVREMİZE DUYARLI OLALIM

Kağıthane Belediyesi’nin Kadınlara yönelik istişare toplantılarının 11 incisi , Kağıthane’nin Harmantepe Mahallesi Harmantepe Konferans Salonunda yapıldı.

 

Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ,Kadınların toplumdaki yerine değinerek başladığı konuşmasında 7 yıldır bu toplantıları düzenli olarak yapmaya çalıştıklarını söyledikten sonra Harmantepe Mahallesinde yapılan genel çalışmalardan kısaca bahsederek, bu güzel çalışmaların fikir sahiplerinin mahalleli vatandaşlar olduğuna değindi. Bu tür toplantılarda yapılan istişareler doğrultusunda getirilen öneri ve tekliflerin ufuklarını açtığını söyleyen Kılıç, meydana getirilen eserlerin korunmasında da vatandaşlarımıza büyük görev düştüğünü ifade etti. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğünün çalışmalarına da değinen Kılıç, kullanılmış eşyaların atılmamasını, ihtiyaç sahiplerine bu müdürlüğümüz tarafından ulaştırılacağını dile getirerek toplantıya katılanlara teşekkür etti.