loading.gif
mobile-banner-bg

ARALIK AYI TEŞKİLAT GÜNDEMLİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

...
08 Aralık 2012 - Cumartesi

ARALIK AYI TEŞKİLAT GÜNDEMLİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞEN TEŞKİLAT GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

            Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, İlçemizden sorumlu Milletvekilimi Şirin Ünal İl yönetim kurulu üyesi Şevki Şar, İl yönetim kurulu üyesi Faruk Gökkuş, Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımı ile Kağıthane Nikah salonunda coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.
              Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Sami İlhan  " Ak Kadroların dünya lideri Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkemizin makûs tarihini değiştirme ve milletimizin hizmetkârı olma yolunda her zamankinden daha güçlü ve kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi ve Kağıthane  ilçesinin her zamanki gibi tüm teşkilatıyla seçime yüzde yüz hazır olduğunu söyledi. Seçmen güncelleme çalışmalarında soğuk hava ve yağmura rağmen görev alan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan mensuplarımızın sorularını yanıtlayıp konuşmasını bitirdi.
            İlçe Başkanımızın konuşmalarının ardından, Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının  ilçemizde yapmış olduğu çalışmaların görsel olarak hazırlanmış sunumlar gerçekleşmiştir.
 Sunumdan sonra dilek ve temenniler bölümünde yaklaşık on teşkilat mensubumuz söz aldı
Daha sonra söz alan Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç, Kağıthane ilçesi teşkilatının örnek bir teşkilat olduğunu söyleyip Daima Ak kadrolarının yanında olduğunu söyledi.  
Belediye Başkanımızı’ konuşmasından sonra söz alan İlçemizden sorumlu Milletvekilimi Şirin Ünal konuşmasını meclis çalışmalarını ve partimizin ülkemize yaptığı yatırımları anlatarak konuşmasını bitirdi
            İl Başkanımız Aziz Babuşcu'nun selamlarını ileten İl Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz, Şevki Şar’ın  selamlama konuşmasının ardından tekrar söz alan ilçe başkanımız Sami İlhan’ın kapanış konuşmasından sonra ilçe danışma meclisi toplantımız sona erdi.