loading.gif
mobile-banner-bg

Aralık ayı Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 3 Aralık Cuma günü Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

...
03 Aralık 2010 - Cuma

Aralık ayı Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 3 Aralık Cuma günü Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirildi. İlçe Başkanımız Sami İlhan'ın ev sahipliğıinde gerçekleşen danışma meclisine Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Temel Başalan,Beled

Aralık ayı Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisimiz 3 Aralık Cuma günü Kağıthane Nikah Salonunda gerçekleştirildi.
    İlçe Başkanımız Sami İlhan'ın ev sahipliğıinde gerçekleşen danışma meclisine Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Temel Başalan,Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç,İlçe Yönetim Kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanımız Meryem Tekbıyık ve yönetimi,Gençlik Kolları Başkanımız Hüseyin Akgül ve yönetimi,İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimiz,Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri katıldı.
   Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanınımız Sami İlhan son günlerde ülke gündemini meşgul eden Wkilieaks Belgelerini değerlendirdi.Bu belgelerin partimizi ve teşkilatımızı yıpratmak amaçlı olduğunu ama tam tersi bizi birbirimize daha çok bağladığını ifade etti.
   Ak parti Kağıthane teşkilatının her seçimde başarılı bir performans gösterdiğini söyleyen ilhan üye çalışmaları ile ilgili seçmen sayısının % 3'ünü üye yapan her mahalleye bilgisayar hediye edeceklerini söyledi.
   Toplantı ana  kademe,kadın kolları ve gençlik kollarının faaliyet raporlarının sunumları,Ar-Ge birim başkanının Mustafa Karamahmutoğlu'nun ''FATİH'' projesiyle ilgili bilgi vermesiyle devam etti.
  Daha sonra İl Başkan Yardımcımız Temel Başalan ve Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç selamlama konuşması yaptılar.
    Müzakereler ve Dilek Temenniler gündemiyle toplantımız sona ermiştir.