loading.gif
mobile-banner-bg

ARALIK AYI DANIŞMA MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

...
05 Aralık 2009 - Cumartesi

İlçemiz Aralık ayı danışma meclisini , 05 Aralık 2009 Cumartesi günü Saat 20:00'da Kağıthane nikah salonunda gerçekleştirdi. Teşkilat gündemi ile yapılan toplantıya büyük bir katılım sağlandı.

Değerli Teşkilat Mensupları,

Arlık ayı danışma meclisimize hepiniz hoş geldiniz. Sizleri  sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Değerli Arkadaşlar;

Danışma meclisleri, teşkilat meselelerimizi, ülke meselelerimizi konuşup değerlendirmelerini yaptığımız toplantılardır. Bu toplantılarımızı, hem görevimiz gereği hem de ülke yönetimine katkı sunmak için aksatmadan yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Toplantılarımızda maksadın hasıl olmasını istiyoruz. Fikirlerimizi, görüş ve önerilerimizi uygun üslup içinde fikir pazarına sunmamız lazım. Bizler Demokrasiye insanların mutluluğu ve huzuru için bir araç olarak görüyoruz. İnsanımızı huzurlu ve müreffeh bir ortamda yaşatmak istiyoruz. Bunu için gayret gösteriyor, bunun için çalışıyoruz. İnsanların mutluluğunun, günümüzde, daha çok insan hak ve hürriyetlerine riayet etmekten, tabiri caiz ise insanlara adam gibi muamele ve hizmet etmekten geçtiğine inanıyoruz ve öyle yapıyoruz. Ülkemizde huzurun ve barışın sağlanması için gayret sarfediyoruz.  İnanıyorumki hepimizin gayretiyle kardeşlik iklimi dostluk ve dayanışma manzaraları dayanışma iklimi güçlenerek kalıcı hele gelecektir. Kardeşlik projesi kapsamında demokratik açılım süreci de göstermiştir ki farklılıklar  arasında önyargıların kırılmasına, farklı kesimler arasındaki mesafeleri giderecek bir toplumsal zeminin oluşmasına her şeyden daha öncelikli ihtiyacımız vardır. Amacımız hoşgörü, barış kaynaşmayı, yeniden bu ülkenin bel kemiği omurgası haline getirmek “BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’ anlayışını daha da güçlendirecektir.

Tarihte nasıl yaptıysak, tarih boyunca bu ülke nasıl adaletle, hukukla yönetildiyse, tarih boyunca nasıl ki   farklılıklar bu topraklarda barış içinde  bir arada yaşadıysa ve nasıl başardıysak, yine yapacağız, yine başaracağız. Milli mücadele sırasında nasıl kenetlendiysek, Cumhuriyetin kuruluşundan sonra nasıl seferberlik ruhuyla hareket ettiysek, bugünde aynı anlayışla ülkemizi kalkındırmak milletimizi güçlendirmek için canla başla çalışmaya samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.

Değerli kardeşlerim,

AK PARTİ iktidarımız ve Belediyelerimiz hizmet  üretirken , toplum için barış, huzur ve demokrasi üretirken tabiki muhalefet partileri ve bazı kesimlerde boş durmuyor, onlarda bir takım şeyler üretiyorlar.

Gerginlik siyaseti kaos ortamı, düşmanlık ortamı, kin ve nefret ortamı üretiyorlar. Biz aydınlık dedikçe, onlarda yarasalar gibi karanlıklar bizimdir diyorlar.

Hizmet etmeyen, değer üretmeyen, eser üretmeyen siyasete alışmışlar. “böyle gelmiş böyle gider” diyen siyasi anlayışa alışmışlar, sırtlarını dayamışlar, AK PARTİ ‘nin üretken siyasete gelince rahatsızlık duymaya başladılar.

Değerli   Kardeşlerim,

Korkakların en büyük korku paranoyası barış ve huzur ortamıdır. Kifayetsizlerin, yetersizlerin en büyük çekincesi demokrasidir. Çünkü onlar, barışı , demokrasiyi, insan hak ve hürriyetlerini, hukukun üstünlüğünü tehdit olarak görüyorlar.

Çünkü onlar acıları dindirmeyi gözyaşlarını dindirmeyi çığlıkları susturmayı, vatanseverlikten, milliyetçilikten, cumhuriyetçilikten ödün vermek sanırlar.

Bu yüzden barışa düşmanlardır.

Bu yüzden Demokrasinin gelişmesinden rahatsızlık duyarlar

Bu yüzden özgürlüklerin gelişmesini endişeyle karşılıyorlar.

Değerli  Kardeşlerim;

“AK PARTİ” Anaların, babaların, insanımızın gözyaşlarının dinmesini istiyor; öyleyse toprak tavizinde bulunacak, öyleyse terörle pazarlık masasına oturacak, öyleyse bölünmeye kapı açacak” diyorlar.

Bu akıl almaz tezleri öne sürenlerin  yardakçıları, milletimizin hassas değerlerini istismar ederek, karalama kampanyalarıyla alttan alta kin ve nefret  tohumları ekerek, AK PARTİ’nin öncülük ettiği  milli birlik ve kardeşlik sürecini, barışa açılım sürecini provoke etmeye çalışıyorlar. Ama başaramıyacaklar.

Bunlar çok partili hayata geçerken rahatsız oldular, Bunlar serbest piyasa ekonomisine geçerken rahatsız oldular. Bunlar memleketin ve milletin menfaatine olan her şeyden rahatsız oldular.

Değerli  Arkadaşlar;

Dedikodu küçük insanların siyaset yöntemidir vesvese üretmek vehimler üretmek korkakların siyasetidir. Bizler dedikodu değil hizmet  siyaseti  üretiyoruz. Bu yolda devam edeceğiz.

Milletimizin, ülkemizin ve Tüm Dünya mazlumlarının AK PARTİ teşkilat mensuplarına ihtiyacı var.

Sizlere ihtiyacı var.

Bu görev bilincinde olduğunuzu biliyorum ve teşkilatımla gurur duyuyorum . Sizlerle gurur duyuyorum.

Bu vesileyle Danışma Meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.