loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ’YE YAKIŞAN KONGRE

...
12 Aralık 2011 - Pazartesi

Kağıthane 4. Olağan Kongresi şölen havasında gerçekleşti.

AK PARTİ’YE  YAKIŞAN  KONGRE

Kağıthane  4. Olağan Kongresi  şölen havasında gerçekleşti.
Kongremize Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerecimiz Egemen Bağış,İl Başkanımız Aziz Babuşcu, İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerimiz İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz,Diğer Partiye Mensup Yöneticileri, S.T.K. yöneticileri ve teşkilatımızın her kademesinden bir çok teşkilat mensubu katıldı.
Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcımız Ömer Faruk Kalaycı’nın yaptığı 4. Olağan Kongremiz Cemal Kamacı Spor Salonunda İlçe Başkanımız Sami İlhan’ın açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Başkanımız bir önceki dönemin birlik ve beraberlik ilkesi çerçevesinde oluştuğunu ve bundan dolayı başarıların kaçınılmaz olduğunu ve bu çalışmalarından dolayı tüm teşkilata  teşekkürlerini söyleyip yeni dönemim hayırlara vesile olmasını diledi.
İl Başkanımız Sayın Aziz Babuşcu, kongrede yaptığı konuşmada Kağıthane Teşkilatının AK Partinin kurulduğu günden bu yana verdiği hizmet mücadelesinde kendisine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini belirterek, hizmetimizin içinde ise sırtımızdan akan terlerimiz var, projelerimiz var, çoğu zaman yoğun koşuşturma ve uykusuzluktan dolayı Genel Başkanımızın göz altlarında oluşmuş siyahlıklar var. İşte biz, samimiyetle hizmeti mezceden bu özelliğimizle iktidardayken oylarını sürekli artırabilen tek parti olma rekoruna imza attık dedi.
Genel Merkez Teşkilat Başkanımız  Sayın Ekrem Erdem’ de kongremizde Ak Partinizi kuruluş çalışmalarını bir kısmı Kağıthane’de yapılmıştır. Ben bir Kağıthane’li olarak bu kongrede bulunmaktan ve bu manzarayı görmekten çok mutluyum. Kağıthane’de bu harekete emek vermiş herkesi minnetle anıyorum. Bu teşkilat gönül gönüle çalışarak 2014 de de yeni başarılara imza atacaktır, şeklinde konuştu.
 Avrupa birliği Bakanımız ve Başmüzakerecimiz Egemen Bağış ve Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’ın konuşma yaptığı kongre salonunda, coşku hiçbir zaman bitmedi.
İlçe başkanımız Sami İlhan, 431 delegenin bulunduğu seçimde,  oy kullanan 425 delegenin tümünün oylarını alarak ilçe başkanı seçildi.