loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİYE KAĞITHANE DE KATILIM

...
11 Mayıs 2011 - Çarşamba

CHP,MHP ve YDH’dan Kağıthane’de Ak Parti’ye katılım töreninde 800 kişi Ak Parti’ye üye olarak siyasete Adalat ve Kalkınma Partisinde devam edeceklerini ilan ettiler.

 

CHP,MHP ve  YDH’dan Kağıthane’de Ak Parti’ye katılım töreninde 800 kişi Ak Parti’ye üye olarak siyasete Adalat ve Kalkınma Partisinde devam edeceklerini ilan ettiler.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Onuk düğün salonunda gerçekleştirilen katılım törenine Ak Parti Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem,İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu,Anayasa Komisyon Başkanı ve 2.Bölge Milletvekili adayı Prof.Dr.Burhan Kuzu,Milletvekili adayları İbrahim Yiğit,Şirin Ünal,Üzeyir İlbak,Nadir Uzun,Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan,Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş,Kağıthane Skm Başkanı Ünal Akgül katıldı.

Harmantepe ve Yahya Kemal mahallelerinde yıllardır ikamet eden ve CHP,MHP ve YDH’da siyaset yapan aynı zamanda esnaflık da yapan Yılmaz Onuk,Bülent Onuk,Muharrem Onuk,Abdurrahman Onuk,Naci Onuk,Taşkın Onuk,Selim Onuk,Mehmet Yalçın,Seyit Resul Macit,Muhittin Özbey,Ali Özvatan,Mustafa Köse törenle Adalet ve Kalkınma partisine geçtiler.

Katılımcılar adına Yılmaz Onuk,Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem birer konuşma yaptılar.Yılmaz Onuk komşuluk ilişkilerinin önemine vurgu yaparak,Ak Parti’nin çalışmalarını yakından takip ediyordum,kararımı verdiğimde üç günlük çalışmayla 800 kişi bugün beni yalnız bırakmayarak Adalet ve Kalkınma Partisinde çalışacağımızı huzurlarınızda duyuruyorum dedi.

Aziz Babuşcu yaptığı konuşmada İstanbul’da adaylarla gece gündüz çalıştıklarını vurguladıktan sonra,partiye yeni katılan kardeşlerimizle onurlandık,gücümüze güç kattık dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’de Onuk ailesini ve Yahya Kemal Mahallesini yıllardır bildiğini,bölgenin köklü ailelerinden olduklarını,onların Ak Parti’ye bu katılım töreninde bulunmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

Tören, katılan 800 üye formunun teslimi ve Milletvekili adaylarıyla,İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısının Ak Parti’ye katılanlara Ak Parti rozeti takılmasıyla son buldu.