loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ RAMAZANDA AK NOKTA VE GÖNÜL İFTARLARI İLE HALKIN İÇİNDE

...
27 Ağustos 2009 - Perşembe

Ak Parti’nin Türkiye siyasetinde ilk olarak gerçekleştirdiği Ak Karavan çalışması ile seçmenlerle buluştuğu proje Ramazanda Hasbahçe etkinlik alanının girişindekuruldu.

 

Ak Parti’nin Türkiye siyasetinde ilk olarak gerçekleştirdiği Ak Karavan çalışması ile seçmenlerle buluştuğu proje Ramazanda Hasbahçe etkinlik alanının girişindekuruldu.
Ak Parti’nin seçmenle sıcak bir ortamda bir fincan kahve veya çay ikramıyla buluştuğu Ak Karavanda yok yok. Dev ekran TV ve DVD oynatıcı ile parti’nin tanıtım filmleri eşliğinde çaylar yudumlanıyor.Ak Parti Kağıthane İlçe yönetimi,Kadın kolları,Gençlik kolları, Meclis üyeleri ve Mahalle yönetimlerinin nöbetleşe Karavanda vatandaşların sorunlarını dinliyor,üye olmayanlara üyelik teklifi yaparak kayıtları yapılıyor.Seçmen kahvesini yudumlarken Ak Partiye ailesine katılmış oluyor.
Kağıthane ilçe Başkanı Sami ilhan zaman zaman Ak Karavanı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor. Ak nokta projesi teşkilatımızın halkla buluşmasının yegane adreslerinden biri olduğunu söyleyen İlhan,Halkın büyük teveccühüne mashar olan Ak Parti’ye vatandaşın desteğinin artarak devam ettiğini söyledi.Teşkilat olarak bu yıl ramazanda her gün bir mahallede 17 yoksul ailenin gönül sofralarına katılıyoruz.Hayatın gerçekleriyle her zaman iç içeyiz.Onların derdiyle dertleniyor,beklide kapısı çalınmayan haneye misafir olarak insanımızın ziyaretten duydukları sevinci ve mutluluğu gözlerinden okuyoruz.Hayır dualarını alarak evden ayrılıyoruz.
Ak nokta Karavanı Ramazanın sonuna kadar Hasbahçe girişinde seçmenlere ikrama ve üye kayıtlarına devam edecek.