loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ KAĞITHANE'DE COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ

...
03 Mart 2012 - Cumartesi

Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı aylık ilçe danışma meclisine, Ak Parti 23. Dönem İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Feti Balin, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı.

Ak  Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı aylık ilçe danışma meclisine,
 Ak Parti 23. Dönem İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Ahmet  Feti Balin, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı.
Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan'ın açılış konuşmasını yaptığı danışma meclisinde birlik ve beraberliğin önemini ayrıca yurt içinde ve yurt dışındaki güncel olaylara temas edip mahalle çalışmalarında dolayı  tüm teşkilata teşekkür edip üye çalışmalarına  devam edilmesini söyleyip yerel yönetimli gündemli danışma meclisimizde sözü belediye başkanımız Fazlı Kılıç’a verdi.
Belediye Başkanımızı Fazlı Kılıç, belediyenin son dört aylık çalışmalarını anlatan sunumlarından sonra, kürsüye sorumlu yönetim kurulu üyemiz  Ahmet  Feti  Balin ve Sorumlu Milletvekilimiz Volkan Bozkır'ın yaptığı konuşmalardan sonra dilek ve temenniler bölümünde 11 teşkilat mensubumuz söz aldı, gelen sorular ve temenniler için kürsüye belediye başkanımız çıkıp sorulan sorular sorulara cevap verdi. Ayrıca gelen dilek ve temenniler içinde mutlak takipçisi olacağını söyledi.
Danışma meclisimiz kapanışı için, kürsüye çıkan ilçe başkanımız ;  dilek ve temenniler bölümünde söz alan arkadaşlara ve tüm katılımcılara  teşekkür edip danışma meclisimiz sonlandırdı.