loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ KAĞITHANE TEŞKİLAT İFTARI HASBAHÇE’DE YAPILDI

...
14 Eylül 2009 - Pazartesi

Ramazan ayı ile birlikte yoğun çalışma temposunu devam ettiren Ak Parti Kağıthane teşkilatı Hasbahçe’de iftarda buluştu.

 

Ramazan ayı ile birlikte yoğun çalışma temposunu devam ettiren Ak Parti Kağıthane teşkilatı Hasbahçe’de iftarda buluştu.
 
Hergün 17 noktada yoksul ailelerle birlikte orucunu açan partililer bu defa Hasbahçe parkında hep beraber iftar etti.İftar programına Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Kağıthane sorumlusu İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Dalyan,Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri,Mahalle Başkanları,Mahalle yönetimleri,Kadın ve Gençlik Kolları mahalle ve ilçe yönetimleri katıldı.
 
Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Sami İlhan’ın yaptığı iftar programında selamlama konuşması yapan İl Başkanı Babuşcu; aynı saatlerde yapılan İBB iftarı yerine teşkilatları tercih etmesi teşkilat tarafından alkışlarla karşılandı. İl Başkanının Başbakanın katılacağı iftara yetişmesi için erken ayrılmasından sonra Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter İdris Naim Şahin selamlama ve gündemi değerlendirme konuşması yaptı. Teşkilat mensuplarının ilgiyle dinlediği konuşmanın ardından iftar programı sona erdi.