loading.gif
mobile-banner-bg

9 EKİM'DE DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

...
11 Ekim 2009 - Pazar

Ak Parti Kağıthane İlçe Danışma Meclisi’nde yaz dönemi çalışmaları ve Ramazan’da yapılan sosyal çalışmalar anlatıldı.

 

Ak Parti Kağıthane İlçe Danışma Meclisi’nde yaz dönemi çalışmaları ve Ramazan’da yapılan sosyal çalışmalar anlatıldı.
 
İlçe Başkanı Sami İlhan’ın açış konuşmasını yaptığı danışma meclisinin bu ayki gündemi teşkilat çalışmaları üzerineydi.İlçe Başkanı Sami İlhan gerek Milletvekili programlarında gerekse Ramazanda yapılan çalışmalarda görev alan tüm teşkilat mensuplarına,ayrıca mahalle teşkilatlarına gönül sofralarında  isabetli tespitlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Danışma meclisine İl Başkan yardımcısı Haydar Ali Yıldız katılarak bir konuşma yaptı.Teşkilatın ve teşkilatlanmanın önemine değinen Yıldız, Kağıthane’nin bu konuda başarılara imza attığını ifade etti.Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ta bir selamlama konuşması yaptı.Ardından iki aylık faaliyetlerin değerlendirildiği faaliyet sunumlarına geçildi.
 
Sunumda; Kağıthane İlçe Başkanlığı yaz döneminde İlçeden sorumlu Milletvekili Nejat Birinci’nin katıldığı bir dizi toplantılar düzenledi.Muhtarlarla,Milli Eğitim Müdürleriyle,Esnaflarla,Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve Teşkilat mensuplarıyla toplantılar düzenlendi.
 
Ramazan ayının girmesi ile birlikte sosyal yardımlaşma faaliyetlerine ağırlık verildi.Her gün 17 ev toplamda 340 hane ziyaret edilerek “Gönül Sofrası” adı altında hane halkıyla iftar edilerek 1050 kuru gıda erzak yardımında bulunuldu. Gönül sofralarında mahalle teşkilatlarımızın tespitini yaptığı madur ve yoksul ailelerle varlığı ve yokluğu birlikte paylaşıldı. Genellikle çat kapı yapılan ziyaretlere; Mahalle teşkilatlarının yanı sıra, İl sorumluları,İlçe yönetim kurulu üyeleri,İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri,İlçe Çalışma Komisyonu üyeleri katılarak önemli bir dayanışma sergilediler.
 
Ayrıca 220 ihtiyaçlı çocuğun Bayrama yeni kıyafetlerle girmesi sağlanarak Kağıthane de sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın örnekleri yaşandı.
 
Beğeni ile takip edilen sunumların ardından dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.