loading.gif
mobile-banner-bg

7 RENK 7 BÖLGE BAŞKENTTE BULUŞTU

...
09 Nisan 2011 - Cumartesi

7 RENK 7 BÖLGE BAŞKENTTE BULUŞTU Ak Parti Genel Merkez’in “Yedi İl Yedi Renk Türkiye Kardeşlik Projesi” kapsamında Ankara İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde ilki 26 – 27 Şubat 2011 tarihlerinde yapıldı

 

7 RENK 7 BÖLGE BAŞKENTTE BULUŞTU

Ak Parti Genel Merkez’in “Yedi İl Yedi Renk Türkiye Kardeşlik Projesi” kapsamında Ankara İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde ilki 26 – 27 Şubat 2011 tarihlerinde yapıldı.

Proje, Hükümetin “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi”ne destek sağlamak amacıyla başlatıldı. Bunun yaygınlaştırılması ve yerleştirilmesinde AK Parti Teşkilatlarına önemli roller düştüğü dikkate alınarak, yedi bölgemizdeki illerden yedişer kişilik AK Parti temsilcileri Başkentte ağırlandı. 80 il teşkilatı bu kapsamda Ankara’ya davet edildi.

Aksaray, Bartın, Çankırı, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli İllerimizden gelen 62 kişilik grubun programı 26 Şubat Cumartesi günü Anıtkabir ziyareti ile başladı, Anıtkabir Özel Defteri imzalandı. Cumhuriyet Müzesi ziyareti, Mogan Gölü Parkı’nda yemek ve İl Başkanlığı ziyareti ile devam etti.

İl Başkanlığındaki program, AK Odada Ankara İl Başkanı, Murat Alparslan’ın makamında ile tanışma plaket takdimi ile devam etti.

Heyet Keçiören’de, Keçiören teleferik , Deniz Dünyası ve Estergon Kalesini gezdi. Akşam yemeğinde ise Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile tarafından ağırlanan gurup, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nde başlayan program, Hacı Bayram Camii ziyareti, Mamak’ta Halkla İlişkiler Başkanı ev sahipliğinde yemek, Altındağ Hamamönü Taceddin Dergâhı ve Mehmet Akif Evi ziyareti ile devam etti..

Ayrıca,  AK Parti Genel Başkanı ve T.C.Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan telefon aracılığı ile katılımcılara hitapta bulunarak heyete heyecanlı ve duygulu anlar yaşattı.Heyete Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’da eşlik etti.