loading.gif
mobile-banner-bg

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

...
23 Nisan 2011 - Cumartesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kağıthane’de büyük bir coşkuyla kutlandı.TBMM’nin kuruluşunun da yıldönümü olan kutlamalar İlçe’de bulunan İlköğretim Okulları da birbirinden güzel gösterileriyle törene renk kattı.

 

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kağıthane’de büyük bir coşkuyla kutlandı.TBMM’nin kuruluşunun da yıldönümü olan kutlamalar  İlçe’de bulunan İlköğretim Okulları da birbirinden güzel gösterileriyle törene renk kattı.
Etkinlikler sabah saatlerinde Kağıthane meydandaki Atatürk büstüne çelenk koyma merasimi ile başladı.Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer,Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Garnizon komutanı Ali Eker’in çelenklerini sunmalarının ardından iktidar partisi ve muahlefet partileri de büste sıarsıyla çelenk koydular.Ak Parti’nin çelengini İlçe Başkanı Sami İlhan sundu.
Çelenk sunma programından sonra Hasbahçe etkinlik alanındaki törenlere Ak Parti Milletvekili adayları Emekli Hava Tümgeneral Şirin Ünal ile birlikte Milletvekili adayı Seçil Sayın Elmas’da katıldı.Velilerin büyük ilgi gösterdiği Hasbahçe’deki program Resmi geçitin ardından Kağıthane’nin İlköğretim Okullarının çeşitli gösterileriyle son buldu.